<img src="https://certify.alexametrics.com/atrk.gif?account=kla4t1zDGU20kU" style="display:none" height="1" width="1" alt="">
Contact us
Request demo →
Contact us
German website
search
close

Account Executive Finance

by Cybersprint careers Mar 10, 2020 9:58:01 AM

Voor ons hoofdkantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste collega die verantwoordelijk wordt voor de vertical Finance. Dit is een vertical die zich richt op cybersecurity binnen banken en andere financiële instellingen.

Wil jij als Account Executive bijdragen aan de internationale groei van Cybersprint?

Jouw nieuwe uitdaging

Als ervaren Account Executive spreek je deze taal en ben je in staat om contacten te leggen op bestuursniveau. Je bent zelfsturend en zorgt voor de ontwikkeling, uitbouw en het managen van de Cybersprint klantenportefeuille. Jij weet als geen ander op strategisch niveau mee te denken, de klant te adviseren en je ontwikkelt doelstellingen voor de langere termijn. In deze sales rol krijg je een uitdagende maar realistische omzetdoelstelling om te realiseren en draag je bij aan de positionering en groei van Cybersprint.

Over cybersprint

Cybersprint is een snel groeiende scale-up in de wereld van cybersecurity. Wij leveren een state-of-the-art SaaS-oplossing aan onze klanten waarmee organisaties real-time inzicht krijgen in hun online footprint. Met onze SaaS dienstverlening bewaken we deze footprint en signaleren we digitale risico’s en bedreigingen, waar direct actie op ondernomen kan worden. Je werkt in een jonge, dynamische en internationale omgeving met gedreven cybersecurity professionals. Nieuwe technologieën en ontwikkelingen zijn bij Cybersprint aan de orde van de dag.

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan een email met de informatie zoals hieronder aangegeven.

Submit your application

In order to apply for the job send an email to careers@cybersprint.com

Please make sure to provide the following details in your email:

  • Name
  • Phone Number
  • Add CV/Resume
  • Any additional information (Cover letter or anything else you want to share)

apply